Bărbați din Vaideeni reținuți după ce ar fi sustras mai multe bunuri și bani

3,59 % - rata şomajului înregistrat în evidenţele AJOFM Vâlcea în luna decembrie 2020
3,66 % – rata şomajului înregistrat în evidenţele AJOFM Vâlcea în luna octombrie 2020
14/11/2020
Scenarii de funcționare a unităților de învățământ preuniversitar din județul Vâlcea
Noua procedură de autorizare a Unităților Protejate
14/11/2020

imagine ARHIVĂ

Marți, 10 noiembrie 2020, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Măldărești au dispus reținerea pentru 24 de ore față de doi bărbați, de 30, respectiv 32 de ani, din comuna Vaideeni, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat.

În fapt, la data de 8 noiembrie 2020, în jurul orei 17.00, cei doi bărbați ar fi pătruns în locuința persoanei vătămate, din comuna Vaideeni, de unde ar fi sustras două motofierăstraie (drujbe), un telefon mobil, un laptop, obiecte vestimentare și bani, fiind creat un prejudiciu total în cuantum de aproximativ 7.000 de lei.

Polițiștii au depistat bunurile sustrase în dimineața zilei de 9 noiembrie a.c., în urma perchezițiilor efectuate la domiciliile celor două persoane bănuite de comiterea infracțiunii de furt calificat. Acestea erau bine ascunse, unele dintre ele fiind chiar îngropate în pământ. Bunurile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor urmând a fi predate persoanei vătămate.

La perchezițiile domiciliare au participat și polițiști de investigații criminale și criminaliști din cadrul Poliției Horezu.

Polițiștii continuă cercetările, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu, pentru documentarea întregii activități infracționale a celor doi bărbați.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.