Mandate europene de arestare pentru trei persoane din Băbeni, puse în aplicare de polițiști

Parcări Publice la nivel național: 1.174.941 locuri, față de 1.154.082 în 2020
28/10/2021
COVID-19 în Vâlcea, 28 octombrie 2021 – situația epidemiologică, incidența înregistrată
28/10/2021

Polițiști Serviciului de Investigații Criminale, în colaborare cu polițiștii orașului Băbeni, au pus în executare mandate europene de arestare, față de trei persoane urmărite internaţional, pentru săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune, fals privind identitatea, uz de fals şi spălare de bani.

Miercuri, 27 octombrie  2021, polițiștii au pus în aplicare 3 mandate europene de arestare emise de către autorităţile judiciare din Luxemburg, față de 2 bărbați de 36, respectiv 45 de ani, și față de o femeie în vârstă de 26 de ani, toți din orașul Băbeni, județul Vâlcea.

Aceștia erau căutați în vederea arestării, pentru comiterea mai multor fapte pe teritoriul statului Luxemburg, prin aceea că au folosit în public nume false care nu le-au aparținut, cu ocazia deschiderii mai multor conturi de la diferite instituții, folosirea de acte oficiale falsificate și spălare de bani, fapte săvârșite  în anul 2015.

Persoanele au fost prezentate procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Piteşti, care a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, faţă de aceştia, ulterior fiind introduşi în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă  din Arges.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.