„Revelion 2023” organizat de Primăria Râmnicu Vâlcea – cea mai distractivă modalitate de a intra în noul an!

O nouă grădiniță modernă pentru preșcolarii din Râmnicu Vâlcea
29/12/2022
S-a adjudecat licitația publică pentru concesionarea clădirii nefinalizate de la Ștrandul Ostroveni în vederea transformării într-un Centru multifuncțional de relaxare și agrement
29/12/2022

În ultima zi a acestui an se va pune punct final la manifestările ce au animat Târgul „Decembrie Magic” din centrul municipiului Râmnicu Vâlcea cu spectacolul „Revelion 2023”.

Pe 31 decembrie, de la ora 22.00, pe scena din Scuarul Mircea cel Bătrân va urca ansamblul „Ale & Friends” coordonat de prof. Camelia Clavac, ce va fi urmat, la ora 22.15, de show-ul susținut de Claudia Pătrășcanu & Band.

La ora 23.05, râmnicenii ce vor alege să treacă în noul an în centrul orașului se vor încălzi pe ritmurile dance ale solistei Holy Molly – o prezență familiară a topurilor românești, dar și internaționale cu melodii precum „Plouă” (colaborare cu Tata Vlad), „Ménage À Trois” (cu proiectul muzical german Lizot) sau mai recentul „C’est la vie” (cu duo-ul franco-italian Shanguy).

Anul 2023 va ajunge în Râmnicu Vâlcea luminat feeric de un foc de artificii de 10 minute lansat din zona centrală, iar prima oră a primei zile a noului an va fi animată de mix-ul „Night Fever” cu DJ Tomitză.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.