Judecătoria Brezoi a decis arestarea unui bărbat pentru că a amenințat cu cuțitul doi polițiști

COVID-19: Precizări cu privire la cei 2 angajați ai SAJ Vâlcea aflați în izolare
13/04/2020
COVID-19 în județul Vâlcea: situația epidemiologică la data de 24 august 2020
Vâlcea: Primul deces provocat de COVID-19, înregistrat în județ
14/04/2020

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi au dispus, la data de 12 aprilie 2020, reţinerea lui Ungureanu George Aurelian sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj.

Luni, 13 aprilie 2020, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi a solicitat judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Brezoi luarea măsurii arestării preventive faţă de inculpatul Ungureanu George Aurelian, fiind emis, pe numele acestuia, un mandat de arestare preventivă, pe o perioadă de 30 de zile.

Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat faptul că, la data de 12 aprilie 2020, în jurul orei 15.30, inculpatul Ungureanu George Aurelian i-a ameninţat cu acte de violenţă în mod repetat, folosind şi un cuţit, pe lucrătorii de poliție T.I.B. și Ș.V.A. – agenţi de poliţie în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vâlcea, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe DN7 CC, pe raza localităţii Călimănești.

Cercetările sunt continuate de oamenii legii pentru lămurirea cauzei sub toate aspectele.

***

Punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, necesară în vederea propunerii unor măsuri preventive, activitate care nu poate, în nici o situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.