Un bărbat din Drăgășani și-a pierdut viața într-un accident produs în comuna doljeană Perișor

23 de state membre UE au semnat o notificare comună privind cooperarea structurată permanentă în domeniul apărării
13/11/2017
La nivelul județului Vâlcea, merele completează produsele distribuite în cadrul Programului pentru școli al României
14/11/2017

imagine ARHIVĂ

Ieri, 12 noiembrie 2017, în jurul orei 16.30, polițiștii doljeni au fost sesizaţi la 112, despre faptul că în localitatea Perişor, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu victime.

Polițiștii din cadrul Postului de Poliţie Perişor şi echipa operativă din cadrul Poliţiei Municipiului Băileşti ajunși la fața locului au demarat cercetările, astfel stabilindu-se faptul că FLORIN N., de 40 de ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism, pe D.N. 56 în comuna Perişor, din direcţia Calafat către Craiova, a efectuat în mod neregulamentar manevra de depăşire în zona indicatorului ”Depăşirea interzisă”, a autoturismului condus regulamentar în faţa sa de D. ELENA, 44 ani, domiciliată în comuna Poiana Mare, Dolj.

Astfel, autoturismul condus de doljeanca de 44 de ani a fost acroșat, iar vehiculul condus de craiovean a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în impact frontal cu autoturismului condus regulamentar de M. IONEL, 56 de ani, domiciliat în municipiul Drăgăşani.

În urma accidentului a rezultat decesul șoferului de 56 de ani, care a fost transportat la morga Spitalului Băileşti în vederea efectuării necropsiei. Totodată au fost vătămați corporal uşor craioveanul de 40 de ani și G.FLORIAN, 34 ani, din comuna Breasta, Dolj, pasager în același autoturism.

Polițiștii doljeni au întocmit în cauză dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „ucidere din culpă” şi „vătămare corporală din culpă”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.